0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

FOTO UBOD: Proslavljeni srpski reprezentativac sa porodicom bodri crveno-bele iz prvih redova! (FOTO)

Objavljeno: 06.06.22 u 19:54

Njegova podrška ima posebnu težinu.

Iako će kapacitet dvorane Aleksandar Nikolić u poslednjoj utakmici biti smanjen, zbog incidenata u drugom susretu večitih rivala, to neće sprečiti navijače Zvezde da pruže što glasniju podršku svojoj ekipi. Pored toga, neka zaista velika imena kako iz sveta sporta, tako i iz ostalih svera društva, došla su da daju svoj doprinos i pokušaju da poguraju izabranike Dejana Radonjića korak bliže tituli.

Ipak, pored svega, izdvojilo se jedno veliko ime jugoslovenske i srpske košarke – Milan Gurović, koji je sa svojom porodicom stigao 40-tak minuta pred start meča. Podsećamo, on je tokom svoje igračke karijere igrao i za Partizan, a godinu dana posle toga i za Crvenu zvezdu, zbog čega je vrlo često na udaru pristalica crno-belih.

Uz čuveno zlato u Indijanapolisu, Gurović je sa reprezentacijom osvojio i EP u Turskoj 2001. a okitio se i bronzanom medaljom sa EP 1999. Takođe, 2007. godine je bio najbolji strelac Evrokupa, kao i MVP ABA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter