0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

UŽIVO IZ DVORANE ALEKSANDAR NIKOLIĆ: Pogledajte koja mesta će ostati prazna i kako ih je Zvezda obeležila! (FOTO)

Objavljeno: 06.06.22 u 19:37

Atmosfera će svakako biti uzavrela.

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova dočekuju večitog rivala ekipu Partizana, u majstorici koja će odlučiti ovogodišnjeg šampiona ABA lige. Videli smo sve i svašta tokom ove serije, od prve lake pobede Zvezde, do prave drame u drugom i trećem meču, pa i do ubedljivog slavlja crno-belih u četvrtom, a pored košarkaških stvari, bilo je i nekih na koje ni jedni ni drugi nisu ponosni.

Naime zbog incidenata u trećem meču, kapacitet Pionira za četvrti je bio prepolovljen, što je Partizan morao da ispoštuje. Takođe, sada je na red došla i kazna za crveno-bele, nakon nesportskog ponašanja navijača u drugom duelu, pa će u ovom slučaju, Zvezdu bodriti za oko 1300 ljudi manje nego obično.

FOTO: HOTSPORT

Crveno-beli su ovom meču pristupili dosta ozbiljnije sa organizacione strane, na ulazu u halu su rigorozne provere, a evo i kako su obeležili mesta na kojima neće biti dozvoljeno sedenje.

FOTO: HOTSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter