1
Fudbal

Foto: Starsport

SAMO ŠTO JE STIGAO, A VEĆ JE NACILJAO TRANSFER BOMBU: Lalatović želi bivšeg Partizanovog igrača , pričao je i sa Terzićem!

Objavljeno: 05.06.22 u 19:23

Napravio je razliku između dve lige.

Nakon što je zvanično predstavljen kao novi trener Borca iz Banja Luke, Nenad Lalatović je progovorio i o razlikama između Premijer lige Bosne i Hercegovine i Superlige Srbije. Srpski trener je zaključio da je liga BiH dosta neizvesnija, dok kod nas Partizan i Zvezda retko prosipaju bodove.

Jako je dobra bosanska liga, moram da pohvalim sve klubove i Želju, i Sarajevo, Velež, Tuzla siti, Zrinjski, svi imaju dobre igrače i ono što ja volim – na svim stadionima je vrela atmosfera, počeo je Lalatović i dodao:

– Jako je kvalitetna liga, poput naše u Srbiji, ali ono što mi se sviđa, jer Zvezda i Partizan skoro ne mogu da izgube utakmicu, a u BiH je dosta dobra liga i svako svakog može da pobedi. Nikad se ne zna ko će da osvoji titulu, i to je ono što mi se sviđa.

Nije tajna da Lalatović već ima spisak igrača koje bi želeo da dovede u Borac, a među njima ima i bivših fudbalera večitih. Istakao je imena Ibrahima Mustafe i Nikole Ninkovića, objasnivši njihov status.

Moje želje jesu i Ninković i Mustafa… Već sam obavio razgovor sa (Zvezdanom) Terzićem i on mi je rekao da Mustafa mora da obavi pripreme sa Crvenom zvezdom. Hteo sam i (Sašu) Jovanovića, ali on je u pregovorima sa TSC-om, videćemo šta može da se dovede. Kada bih doveo u Borac i Mustafu i Jovanovića bili bismo dominantni, ali to je jako teško, zato što Jovanović već pregovara, a Mustafa ide na pripreme sa Zvezdom. Andrić (Nikola, Radnički Kragujevac, prim. aut.) je isto moja želja, Ninković isto, on će pregovarati sa klubom pa ćemo videti. Ali smatram da moramo da se pojača ekipa, da Borac bude bolji nego ove sezone. Borac je bio treći, gledao sam dosta njihovih utakmica. Želim da igramo bolji, agresivniji fudbal i da se u svakom trenutku zna ko šta radi i da napravimo rezultat. Želimo da osvojimo jedan od trofeja, zaključio je Nenad Lalatović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter