0
Fudbal

Foto: Starsport

ZBOG NJIH JE ODBIO SVE DRUGE PONUDE: Lalatović promovisan u novom klubu – „Volim tu fantastičnu atmosferu sa tribina“! (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.22 u 17:04

Bio je više nego srećan na promociji.

Nakon što je sa Radničkim iz Kragujevca obezbedio opstanak u Superligi Srbije, ispunivši sve ciljeve kluba, Nenad Lalatović je vrlo brzo pronašao svoj novi angažman. Pisanja brojnih medija, obistinila su se i nekadašnji strateg Crvene zvezde, u narednoj godini će predvoditi Borac iz Banja Luke!

Lalatović je otkrio i da je imao određene ponude iz Saudijske Arabije, ali je ipak izabrao Borac, naglasivši da ga očekuje mnogo posla.

Konačno je zvanično, tako da možemo razgovarati o Borcu. Velika mi je čast što dolazim u klub tako blistave tradicije. Bilo je nekih ponuda iz Saudijske Arabije, pa se zbog toga sve malo i odužilo. Sada je sve gotova stvar i moramo se svi zajedno prihvatiti posla, počeo je Lalatović razgovor za SportSport.ba i dodao:

Želim poručim navijačima da sam i ja oduševljen i da verujem da ćemo u narednoj sezoni imati mnogo razloga za slavlje. Drago mi je što dolazim u Banja Luku i što ću imati priliku da pomognem fudbalu u Republici Srpskoj. Ne bih da se pogrešno shvati ova moja rečenica jer sam čovek koji nikada nije ljude vrijednovao po tim osnovama. Verujem da ću dobro biti prihvaćen i u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, kao i ostalim gradovima. Čovek sam koji voli fudbal i koji voli tu fantastičnu atmosferu na tribinama. Zato sam nedavno rekao da bi voleo da u karijeri jednom vodim i Novi Pazar.

Srpski stručnjak je potom govorio i o ciljevima za predstojeću sezonu.

Vidite, Borac je dobro organiziovan klub i cilj je osvojiti jedan od trofeja u narednoj sezoni. U Evropi nemamo povlašćen status prilikom žreba što nas stavlja u nepovoljan položaj, ali mislim da ćemo imati dosta toga da kažemo. Naravno, ekipu treba pojačati. Imao sam želju da dovedem neke igrače, ali odlučili su se za neke druge opcije. Biće puno posla, ali ne bojim se izazova. Zbog toga sam i prihvatio ponudu, zaključio je Nenad Lalatović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter