2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARIN POKRENUO KONTAKTE, ZVEZDA SPREMILA BOMBU: Crveno-beli dovode veliko pojačanje! (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.22 u 14:22

Desno krilo stiže na ‘Marakanu’!

U redovima aktuelnog šampiona Srbije vredno rade na dovođenju pojačanja za narednu sezonu. Stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem je jasan u nameri da dovede brznogo desno krilo, a sada su blizu nove ‘transfer bombe’.

Prema saznanjima ‘Mozzart Sporta‘, na ‘Marakanu‘ uskoro stiže igrač Genta, Osman Bukari. Ofanzivac iz Gane ima 23 godine, a prethodne sezone je nastupao u francuskoj Ligi 1, kao pozajmljeni igrač Nanta. Bukari je zabeležio 26 nastupa, uz dva pogotka i četiri asistencije, za ekipu koja je zauzela 9. mesto na tabeli.

Glavnu ulogu u ovom poslu igra Marko Marin. Nekadašnji reprezentativac Nemačke je novi šef skauting službe Crvene zvezde, a sada je pokrenuo svoje kontakte u evropskom fudbalu, pa punom parom radi na realizaciji pomenutog transfera.

Bukari je već igrao na stadionu ‘Rajko Mitić‘, ali protiv Crvene zvezde. U dresu Genta 2020/21, odigrao je dva susreta grupne faze Lige Evrope protiv crveno-belih. Srpski klub je tada slavio na oba duela. Bukari je tada pravio velike probleme defanzivcima Zvezde, a Borjan mu je odbarnio zicer u jednoj situaciji.

Osman je u evropski fudbal stigao iz Akra Lajonsa, a prvi klub na ovom kontinentu mu je Trenčin iz Slovačke.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter