0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

SADA JE POZNATO: Evo koliko fudbaleri Barselone zarađuju više od kolega iz Reala i Bajerna!

Objavljeno: 03.06.22 u 15:24

Razlika je velika!

Zvuči čudno, ali fudbaleri Barselone imaju daleko veće plate od kolega iz Real Madrida i Bajern Minhena. Direktor Barselone, Eduard Romeu, potvrdio je ove glasine i otkrio kakva je trenutna situacija u klubu.

Mateu Alemani je napravio sjajan posao. Naše plate iznose 560 miliona evra. To je duplo više od Bajerna – oni imaju 300 miliona evra, dok Real Madrid ima 400 miliona eura. Dogovaraćemo se sa svakim igračem pojedinačno – kazao je Romeu i dodao:

-Situacija sa veteranima u timu razvijaće se u skladu sa interesima kluba. Pre svega, razgovaraćemo sa igračima koji imaju najveće ugovore. Odluka o odlasku je na igraču. Oni imaju ugovore koje je neko potpisao za njih. Radi se o tome da neko stavi ruku u džep. Ne postoji ništa slično tome-

Romeu smatra da je vreme za promenu klupske politike.

-Neke stvari ne možemo da priuštimo. Fudbaleri nikoga prevarili, a Barsa je ispoštovala uslove njihovih ugovora. Sada moramo da pregovaramo sa njima – zaključio je direktor Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter