0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

RONALDO: ‘Naravno da sam srećan što sam se vratio u Junajted! Verujem da će se klub vratiti tamo gde pripada!’

Objavljeno: 03.06.22 u 13:23

Fenomenalni Portugalac je oduševljen navijačima kluba sa ‘Old Traforda’!

Bez obzira na povratak Kristijana Ronalda, Mančester junajted nije uspeo da zabeleži željene rezultate. Crveni đavoli su se ozbiljno pojačali, ali rezultata i dalje nema. Portugalac je istakao da uopšte ne žali zbog povratka u Junajted.

-Naravno da sam srećan što sam se vratio u klub, gde sam napravio najvažnije korake u karijeri. Osećaj je bio neverovatan. Bilo je prelepo osetiti podršku navijača i njihovu sreću. Bio sam i dalje sam srećan što sam ovde – rekao je Ronaldo i nastavio:

-I dalje verujem da će se Mančester junajted vratiti tamo gde prirodno pripada. Kao što sam već govorio, za to će biti potrebno dosta vremena, ali ne treba odustati.

Portugalac je istakao da se ne opterećuje obaranjem rekorda.

-Rekordi dolaze prirodnim putem. Ja ne pratim rekorde, ali rekordi prate mene. Dobro je to. I dalje imma motivaciju da nastavim. Samo treba nastaviti sa teškim radom. I dalje volim tu strast za igrom. I naravno da su mi saigrači pomogli, tako da moram da poštujem sve ljude koji mi pomažu.

Kristijano je biranim rečima govorio o navijačima Junajteda.

-Naši navijači su neverovatni. I kada smo gubili utakmice i dalje su nas podržavali, uvek su sa nama. Navijači će uvek biti u mom srcu, i to su ljudi koje svi mi poštujemo zato što su uvek uz nas – podvukao je Ronaldo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter