0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički KG

RADNIČKI OZVANIČIO KRAJ SARADNJE SA LALATOVIĆEM: ‘Hvala na uspešnoj saradnji!’

Objavljeno: 03.06.22 u 17:22

Uradio je veliki posao!

Srpski trener Nenad Lalatović zvanično više neće biti šef stručnog štaba Radničkog iz Kragujevca, saopštio je klub.

‘FK Radnički želi da izrazi zahvalnost sada već bivšem šefu struke Nenadu Lalatoviću na izuzetno korektnoj i uspešnoj saradnji tokom protekla četiri meseca.

Nenad Lalatović je ekipu preuzeo u jednom prilično delikatnom trenutku i uspeo je da je dovede do opstanka u Super ligi čime je opravdao inicijalna očekivanja i ostvario glavni takmičarski cilj našeg kluba u ovoj sezoni.

FOTO: Radnički Kragujevac

Radnički 1923 je pod trenerskom palicom Nenada Lalatovića ostvario učinak od 6 pobeda, 4 remija i 8 poraza i od poslednjeg mesta na kraju jesenjeg dela sezone domogao se baraža i opstanka u najvišem rangu takmičenja.

Izuzetno nam je žao što nam se fudbalski putevi razilaze u ovom trenutku, ali gospodin Lalatović treba da zna da će mu vrata našeg kluba uvek biti otvorena i verujemo da ćemo u budućnosti ponovo imati priliku za saradnju.’

Prema pisanju brojnih medija, Lalatović bi mogao da sedne na klupu Borca iz Banja Luke. Očekuje se da Lalatović u četvrtak bude promovisan kao novi trener Borca!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter