0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički 1923

LALATOVIĆ DEFINTIIVNO NAPUSTIO RADNIČKI: ‘Da sam ostao, Radnički bi se borio za Evropu!’

Objavljeno: 02.06.22 u 21:01

Održao ih je u eliti!

Kada je zimus na klupu Radničkog iz Kragujevca stigao Nenad Lalatović svi su jedva čekali da vide kako će to da izgleda, jer je klub ‘grcao’ u problemima i bio nadomak ispadanja. Ipak, on ih je održao u ‘eliti’ i zatim napustio klub.

‘Doživeo sam jako lepe trenutke u Radničkom iz Kragujevca. Kada sam došao niko, apsolutno niko nije verovao da ćemo da ostanemo u ligi. Imali smo ozbiljan zaostatak u odnosu na Metalac i Proleter, ekipe koje su po imenima bile jače od nas. Došao sam u Radnički na molbu pojedinih ljudi, kao i sportskog direktora Slavka Perovića. On je u svojoj oblasti jedan od najboljih u Srbiji. Imali smo fenomenalnu saradnju, ispoštovao me je kao trenera. Veliko hvala i mojim saradnicima i navijačima.’ – rekao je Nenad i potom dodao:

head coach Nenad Lalatovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac
Beograd, 10.04.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘Razgovarali smo nekoliko dana. Ali odlučio sam se da okušam van Srbije, da pokušam da se borim za titulu. Opet sam naišao na podršku Slavka Perovića i navijača. Oni su uz moj stručni štab najzaslužniji što smo opstali u ligi. Izdržali i baraž dvomeč protiv Železničara iz Pančeva. Da sam ja ostao u Radničkom borili bismo se za gornji deo tabele, možda i izlazak u Evropu!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter