1
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

CRVENA ZVEZDA UNIŠTENA +28 : Igraće se peta utakmica!

Objavljeno: 03.06.22 u 21:02

 

Partizan izborio majstoricu!

Košarkaši Partizana deklasirali su igrače Crvene zvezde, rezultatom 112:84, u četvrtoj utakmici finalne serije ABA lige. U polu praznoj dvorani Aleksandar Nikolić izabranici Dejana Radonjića bolje su otvorili meč. Raspoloženi Ostin Holins,ubacio je četiri trojke u prvoj četvrtini, od toga dve za sedam sekundi! Trener Partizana, Željko Obradović traži tajm-aut,Tada kao da je sve krenulo naopako za ekipu sa Malog Kalemegdana.

Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

Rezervisti Partizana, Matijas Lesor i Aleksa Avramović, pale mašinu Parnog valjka i na poluvreme odlaze rezultatom 68:43,
neverovatnih dvadeset i pet poena prednosti. Treća četvrtina završena je 20:20.

Uroš Trifunović isključen je sredinom četvrtog perioda, na 04:49 do kraja utakmice. Nakon što je postigao trojku za vodjstvo Partizana od trideset i četiri poena predonosti, krenuo je ka treneru Crvene zvezde, Dejanu Radonjiću i žustro proslavio poene pred klupom crveno belih.

Igrači i stručni štab Crvene zvezde, moraju što pre da zaborave ovaj debakl i okrenu se petoj utakmici, koja je na programu 6. juna, kada će domaćin biti crveno beli. Izabranici Željka Obradovića, želeće da na talasu dobre igre dodju do pobede i u majstorici.

Najefikasniji kod crno belih: Aleksa Avramović 24 poena, dva skoka, šest asistencija, Lesor je dodao 19, Madar 12, Smailagić 11
Najefikasniji kod crveno belih: Ostin Holins 19 poena, Dobrić 16, Marković 11

 

Autor: Stefan Gajić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter