navijaci Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
in ,

PARTIZAN OTKRIO KO SVE MOŽE DA DOĐE NA ČETVRTU UTAKMICU FINALA: Navijači ljuti na ABA ligu!

Sve zbog incidenata u trećem meču.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde nakon dugo vremena igraju finale ABA lige i deluje da smo po malo zaboravili kolike se tenzije tada zapravo stvaraju. Nakon velikih incidenata u drugoj i trećoj utakmici, regionalno takmičenje je kaznilo dva najbolja srpska kluba, kako novčano, tako i smanjenjem kapaciteta.

Crno-beli će u večerašnjoj četvrtoj utakmici kako sada stvari stoje moći da računaju da 50% dvorane Aleksandar Nikolić, dok će crveno-beli u slučaju 5. meča takođe imati određene sektore koji će biti zatvoreni za navijače. Povodom toga, oglasili su se iz Partizana, objasnivši ko sve može da dođe na večerašnji susret, a njihovo saopštene prenosimo u celosti.

Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KK Partizan NIS obaveštava svoje navijače da će na sutrašnju utakmicu protiv Crvene zvezde MTS (18:30 časova, hala „Aleksandar Nikolić“) ulaz biti omogućen samo za vlasnike sezonskih karata koji će biti raspoređeni prema raspoloživosti mesta po sektorima u dvorani.

Ovakva odluka, posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale „Aleksandar Nikolić“ koju je doneo disciplinski sudija AdmiralBet ABA lige. Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premium.

KK Partizan NIS je uložio žalbu na ovakvu odluku i ukoliko na osnovu nje dođe do promena pre sutrašnje utakmice, klub će što je brže moguće obavestiti navijače.

Ovim putem, KK Partizan NIS apeluje na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema Partizanu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija, piše na sajtu crno-belih.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

DUŠAN TADIĆ PROTIV NORVEŠKE PRETEKAO PIKSIJA NA VEČNOJ LISTI: Ima vremena i za obaranje rekorda!

GAJIĆ DOBIO ODLIČNU FINANSIJSKU PONUDU ZVEZDE: Prvu je odbio, a o ovoj će sigurno dobro razmisliti!