0
ATP

FOTO: Twitter/Roland-Garros/Screenshot

NADAL UPLAŠEN NAKON POBEDE NAD ĐOKOVIĆEM: Ne znam šta će se desiti nakon turnira – dovoljno sam star da ne krijem stvari!

Objavljeno: 01.06.22 u 09:59

Imaće velike izazove i u nastavku turnira.

Rafael Nadal je pobedom nad Novakom Đokovićem u četvrtfinalu Rolan Garosa obezbedio još jedno Grend slem polufinale u svojoj karijeri, a tamo će ga sačekati Aleksandar Zverev koji je bio bolji od Karlosa Alkaraza. Nakon sinoćnjeg meča, jedan novinar mu je predočio da je u poslednjih 48 sati proveo čak 8 i po na terenu, a Nadal je istakao da ima doktora uz sebe, ali da će o svemu pričati nakon turnira.

Rekao sam vam u Rimu da ću imati doktora uz sebe, to vam pomaže. Nije trenutak da pričam o tome, rekao sam da ću pričati o tome kad se završi turnir. Dajem sve od sebe da igram na Rolan Garosu u najboljem stanju, posle toga ne znam šta će se desiti. Ovde ću biti u redu, počeo je Nadal.

Potom je upitan da li mu je ovo možda poslednji Rolan Garos u karijeri, na šta je Španac istakao da će se boriti za rešenje.

Dovoljno sam star da ne krijem stvari i ne govorim ono što ne mislim. Iskreno, ne znam šta će se desiti posle turnira. Ako se ne reši to sa stopalom, to će postati ekstremno teško za mene. Uživam dok sam ovde i ne razmišljam o budućnosti. Boriću se za rešenje, ali hoću samo da igram u polufinalu, rekao je Nadal, za kraj prokomentarisavši rivalstvo sa Novakom.

Ovo je još jedna epizoda rivalstva. Igrali smo već puno važnih mečeva i uvek je važno, ali večeras je bilo samo četvrtfinale. To je razlika. Ali, opet je bio klasik, tako da nas trojica imamo veliku istoriju tokom toliko dugog perioda. Ta priča o najboljem mi nije važna, bitno je samo da mi ispisujemo istoriju, nije bitno ko će biti najveći ikada. Nivo nas trojice je isti, pa nije bitno ko je sa najviše grend slem titula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter