0
Evropske lige

FOTO: Twitter/screenshot

JOŠ JEDNA SAGA SE UPRAVO ZAVRŠILA: Mančester junajted sve potvrdio – Pol Pogba pakuje kofere i napušta ‘Old Traford’!

Objavljeno: 01.06.22 u 18:51

Kraj, gotovo je.

Priča koja je bila aktuelna poslednjih meseci, tek danas je dobila epilog. Završila se još jedna era na ‘Old Trafordu’. Nakon šest godina, Pol Pogba će spakovati kofere i napustiti redove Mančester junajteda, potvrdio je klub na društvenim mrežama.

Pogbin ugovor sa ‘crvenim đavolima’ ističe poslednjeg dana ovog meseca, a nakon nekoliko rundi pregovora, dve strane nisu uspele da pronađu zajednički jezik, pa je rastanak jedina logična opcija.


Još uvek se ne zna gde će sjajni Francuz nastaviti karijeru, a mediji širom sveta ga uveliko povezuju sa Juventusom, klubom u kojem je iskusni vezista ostavio veliki trag.

U čitavu priču se dovodio i Pari Sen Žermen, ali deluje da je italijanski velikan konkretniji u dovođenju Pola Pogbe. Podsetimo, Pogba je na ‘Teatar snova’ stigao za 100 miliona evropskih novčanica, a sada će klub napustiti bez obeštećenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter