0
Evrokupovi

FOTO: Instagram/juliavigas

SUPRUGA LIVERPULOVOG FUDBALERA OTKRILA POTRESNE SCENE SA FINALA LŠ: Policija je tukla nevine ljude – banda je htela da nas opljačka!

Objavljeno: 31.05.22 u 22:39

Pokušaće što pre da zaboravi ovaj duel.

Fudbaleri Reala iz Madrida novi su šampioni Evrope, nakon što su u finalu Lige šampiona savladali Liverpul sa 1:0. Igračima engleskog kluba ovaj susret sigurno neć ostati u lepom sećanju, a u još težoj situaciji našli su se navijači tog tima, od kojih je nekolicina dobila i batine od policije. Pošto je jedan deo fanova ušao sa lažnim kartama, u jednom trenutku je obustavljen ulazak na stadion, pa je dosta njih sa pravim ulaznicama uskraćeno za finale.

Pojedine detalje otkrila je i supruga fudbalera Liverpula Tijaga AlkantareJulija Vigas, koja je istakla da su bande lopova čak i pokušale da je opljačkaju.

Ne volim da komentarišem takve stvari, ali sada moram. Finale je bila noćna mora, ovde se ne radi o fudbalu, o rezultatu. Zbog neorganizovanosti i sigurnosti bilo je mnogo straha. Stalno su nam pretile bande lopova koje su nas pokušale i opljačkati i uđi na stadion bez karte, počela je ona i dodala:

Zato su mnogi navijači i ostali van stadiona, stvorila se lavina ljudi. Policija je ispaljivala suzavac na porodice i navijače, a neki su ostali i pretučeni. Sve su to nevini ljudi. Zbog toga su nas morali ispratiti sa stadiona, sve zbog vlastite sigurnosti. Nešto se mora učiniti, morate imati na umu da je došlo do priliva navijača Liverpula bez ulaznice ili s lažnim. Bilo je 40.000 ljudi, što je 45 odsto više navijača od predviđenog kapaciteta, istakla je Julija Vigas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter