0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@pfc_arsenal

NEKADAŠNJI CRVENO-BELI TVRDI: Veliki uspeh za Zvezdu dolazak Kangve!

Objavljeno: 29.05.22 u 14:26

Trebalo bi da mnogo donese šampionu Srbije.

Crveno-beli su već završili prvo pojačanje prema pisanju Mozzart Sporta, fudbaler bi trebao da potpiše već početkom sledeće nedelje. U pitanju je Kings Kangva, reprezentativac Zambije i fudbaler Arsenala iz Tule. On je ove sezone u najjačem rangu Rusije odigrao 19 mečeva i upisao četiri gola i pet asistencija. Isti medij prenosi i reči Đorđa Despotovića, saigrača Zambijca, koji za vezistu ima samo reči hvale.

Kangva me je zvao da se raspita o klubu i uslovima u Crvenoj zvezdi. Rekao sam mu sve najbolje, jer sam ubeđen da bi bilo sjajno da dođe. Reč je o top igraču! Šou bi pravio, navijači bi sigurno uživali u njegovim igrama. Sličan je Kangi, ali bolji”, rekao je Despotović za Mozzart Sport.

Navodi da je Zvezda imala veliku konkurenciju.

“On ima sve. Tehniku, brzinu, šut, pas…Paklen je igrač, svaka čast ljudima koji su ga našli i skautirali. Znam da su ga zvali Lokomotiva i Gent. Ako dođe u Zvezdu bio bi to veliki uspeh, mogao bi mnogo da donese svojim partijama, ali i kasnije prodajom jer je mlad igrač“, dodao je Despotović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter