1
Domaći fudbal

stadion Rajko Mitic total marakana Srbije Super Liga Crvena Zvezda - Napredak 14. Mart 2020. 14.3.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: ‘Bomba’ je upravo eksplodirala, Zvezda je dovela strašno pojačanje! (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.22 u 18:52

Kakvo pojačanje za tim Dejana Stankovića.

Nekoliko dana unazad intenzivno se priča o Kingsu Kangvi i njegovom potencijalnom dolasku na Marakanu. Sada, kako saznaje ‘Sportal’, ta priča je dobila epilog.

Naime, fudbaler iz Zambije je potpisao četvorogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije. Zvezda je za fudbalera iz Arsenala iz Tule platila obeštećenje koje iznosi blizu milion evra.

Kangva u Ljutice Bogdana stiže iz Arsenala iz Tule, a igra na poziciji centralnog veznog. Pomenuti fudbaler je rođen 1999. godine, i već nekoliko sezona pruža odlične partije u ruskoj Premijer ligi.

Ove sezone, Kangva je odigrao 23 utakmice u ruskom prvenstvu, U19 ligi i Kupu Rusije. Uspeo je šest puta da se upiše u strelce, dok se isto toliko puta našao u ulozi asistenta.

Takođe, on može da igra i na poziciji ofanzivnog vezista, dok mu nije strano da igra na poziciji desnog veznog fudbalera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter