0
Evropske lige

Crvena Zvezda's Filip Stojkovic (L) vies with Arsenal's Ainsley Maitland-Niles (R) during UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Arsenal in Belgrade, Serbia on October 19. 2017. Arsenal won 1:0 (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘IZNENADILO ME JESTE, ALI NE I POGODILO’: Oglasio se Filip Stojković, ne mari mnogo zbog raskidanja ugovora sa Rapidom!

Objavljeno: 28.05.22 u 21:53

Nije ga pogodila ovakva odluka kluba.

Danas je odjeknula vest da je Rapid iz Beča raskinuo ugovor sa Filipom Stojkovićem zbog ‘kršenja pravila’.

Naime, sjajni desni bek je prijavio povredu i obavestio klub da ne može da igra utakmicu, da bi potom došao u glavni grad Srbije i uživo gledao finale Kupa Srbije koje je pripalo Crvenoj zvezdi.

To je zasmetalo čelnicima kluba iz Austrije, koji su raskinuli ugovor sa 29-godišnjim fudbalerom, a više o tome pročitajte OVDE.

Sada, oglasio se i Filip, koji ističe da ga ovakva odluka kluba nije iznenadila.

Što se ugovora tiče to je istina, raskinuta je saradnja između Rapida i mene. Iznenadilo me jeste, ali ne i pogodilo. Najavio sam pre 15 dana moguć odlazak iz kluba. Što se tiče dolaska u Beograd, tu je sve čisto, dobio sam dozvolu od klupskog lekara i sportskog direktora da terapije i oporavak odradim u otadžbini. Samo nisam znao da ne smem u bioskop i na utakmice – rekao je Filip Stojković u razgovoru za ‘Maxbet sport’.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter