3
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - JULY 24: Filip Stojkovic of Crvena Zvezda in action during the UEFA Champions League Second Qualifying round match between Crvena Zvezda and Helsinki on July 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OVO MU NIJE TREBALO: Filip Stojković prijavio povredu, pa došao u Beograd da gleda Zvezdu – sada je dobio otkaz u Rapidu!

Objavljeno: 28.05.22 u 17:50

Nimalo prijatna vest za bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Zbog nesportskog ponašanja, Filip Stojković više nije član Rapida iz Beča. Naime, desni bek je rekao upravi kluba da nije spreman da igra utakmicu zbog povrede, da bi potom došao u prestonicu Srbije kako bi gledao finale Kupa između Crvene zvezde i Partizana.

Nemanja Radonjic (L) Filip Stojkovic and Vujadin Savic (R)
Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 26.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Zbog toga, klub iz Austrije se oglasio saopštenjem, u kojem su žestoko osudili ponašanje 29-godišnjeg fudbalera.

Klub se trudi da ispoštuje sve pravne obligacije prema fudbalerima i to isto očekuje od igrača. Ko „radi“ za Rapid, mora tome da se posveti u potpunosti, to iziskuje najviši nivo profesionalizma i strasti sve do poslednjeg dana posla. Očigledno je da će uslediti posledice za sve koji to ne ispoštuju i koji se ponesu prema klubu s nipodaštavanjem. Niko nije veći od kluba – rekao je direktor Rapida Zoran Barišić.


Povodom celokupne situacije, oglasio se i predsednik Martin Brikner.

– Velika porodica Rapida očekuje identifikaciju sa svakim igračem. Razočaran sam što to više nije slučaj ovde. Svako od nas je uneo celog sebe u uspehe kluba, zato je i razočaravajuće što je igrač, koji je sa kapitenskom trakom oko ruke, odbio da igra, a otišao je da slavi sa klubom koji više nije njegovo „radno mesto“ – rekao je predsednik Rapida.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter