4
Domaći fudbal

Filip Holender (C) Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

RASULO U HUMSKOJ: Stanojević odlazi, ali tu nije kraj – još sedam igrača napušta klub!

Objavljeno: 27.05.22 u 13:50

Crno-beli iza sebe imaju sezonu za zaborav.

U Humskoj nisu uspeli da ostvare zacrtani cilj sa početka sezone, a to je osvajanje šampionske titule. Međutim, fudbaleri Partizana nisu uspeli da osvoje ni Kup Srbije, pošto je Crvena zvezda juče slavila u finalu rezultatom 2:1.

U taboru crno-belih nešto pod hitno mora da se menja, kako bi se ekipa što bolje spremila za narednu sezonu.

Aleksandar Stanojević više nije trener Partizana, to je potvrdio i sam stručnjak na konferenciji za medije posle jučerašnjeg meča.

Sada, Telegraf javlja da će i sedam igrača spakovati kofere i napustiti klub iz Humske ulice. To su Lazar Marković, Miloš Jojić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Lazar Pavlović, Milan Smiljanić i Bojan Ostojić.

Pomenutim igračima uskoro ističu ugovori, pa klub neće biti na gubitku.

0
0

4 Komentara

  1. A Krstajić, bez angažmana,,, divota uboga,,,,,nemoj slučajno da neko talasa oko uprave,,, Momci su po partijskom zadatku veoma lojalni,,,,i temeljni,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Opet kao i obicno,naslovi koji nemaju veze sa istinom!Zasto je to rasulo,ako nakon neuspeha menjas i trenera i igrace!Ovoje sasvim logican sled koraka ali istini za volju svrsishodan samo da najpre od ova katastrofalna uprava u fk Partizanu.To je prva neophodnost pa tek onda sve drugo….

    0
    0
    Odgovori
    • Baš kako kRatko kaže: pišete istinu al ipak niste u pravu, pošto je on sujetan i nije spreman da to prihvati…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter