7
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

STANOJEVIĆ VIŠE NIJE TRENER PARTIZANA: Već je poznat njegov naslednik – Grobari oduševljeni!

Objavljeno: 26.05.22 u 21:05

Kap koja je prelila čašu!

Dosadašnji trener Partizana – Aleksandar Stanojević podneo je ostavku i od večeras više nije šef stručnog štaba beogradskih ‘crno-belih’. Partizan je u domaćem šampionatu ostao dva boda iza svog najvećeg rivala, dok su u okviru Kupa Srbije danas poraženi sa 2:1, čime je Partizan i definitivno ostao bez trofeja u sezoni 2021/22.

Pojavila se informacija da će u toku sutrašnjeg dana u Beograd doći legenda Partizana – Mladen Krstajić, kako bi obavio pregovore sa svojim nekadašnjim klubom. On je pre nekoliko dana ostao bez posla, jer su on i Makabi iz Tel Aviva okončali saradnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

nbsp;

0
0

7 Komentara

  1. kakav nas fudbal partizan zvezda go .i. ,kad tim za celu sezonu ima sve pobede i jedan neresen rezultat to nema ni kod jao minga

    0
    0
    Odgovori
  2. POGLEDAJTE KAKO NOVINE PUMPAJU STVARI! KO JE BRE ODUSEVLJEN SA OVOG KRSTAJICA! PA TO JE OBICAN BALVAN! JER JE BIO TRENER I STA JE NAPRAVIO! COVEK JE STROJEN ZA TRENERA! ALI CE GA OVI IZ UPRAVE POSTAVITI JER JE LOJALAN CLAN VLASTI KAO I OVI IZ UPRAVE VIZURA I VUCELIC! ZAPAMTITE DOK JE VUCELIC PREDSEDNIK PARTIZANA MI NECE DA VIDIMO TITULU!!!JER ZNASE KO GA JE TU POSTAVIO!

    0
    0
    Odgovori
    • Sto posto tacno!Terzic ce dodatno i u ostalim sportovima SVIM SREDSTVIMA da vrati zvezdu na prvo mesto.Jer u Srbiji moze postojati samo zvezda,ostali su dekoracija

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter