0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

RADONJIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Igrali su mnogo dobro, ali smo se vratili! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.22 u 23:04

Zadovoljan onim što je pokazano.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj utakmici finala ovogodišnjeg izdanja ABA lige rezultatom 90:76 i tako došla do prednosti. Meč je bio u egalu celo prvo poluvreme, ali je loš ulazak u treću deonicu gde je Zvezda otišla na dvocifrenu razliku na kraju i koštao Partizan. O tome, ali i o celom meču je nakon utakmice govorio i Dejan Radonjić.

“Očekivano težak meč. Partizan je bio bolji tokom prve deonice, uspeli smo da stignemo do prednosti u završnici druge, zatim smo tokom treće deonice stekli dvocifrenu prednost, koja nam je dala mogućnost da igramo mirnije i sa mnogo više samopouzdanja. Fokus je bio na željenom nivou, borili smo se i kada sve nije funkcionisalo onako kao treba. Jako vredna pobeda, ali nema vremena za slavlje, jer je serija tek počela”naglasio je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, pa nastavio:

“Partizan je odigrao jako dobar meč, jer je izuzetno kvalitetna ekipa. Naš rival je uspeo da nas izbaci iz ritma u prvom poluvremenu, pretio je u drugom, ali smo disciplinovanom igrom uz mnogo fokusa u oba smera, uspeli da stignemo do cilja. Imali smo dobar protok lopte, stizali smo do otvorenih pozicija za šut, a to je na kraju bilo i presudno”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter