0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@pfc_arsenal

PRVO POJAČANJE NACILJANO: Akvizicija šampiona Srbije dolazi iz Arsenala!

Objavljeno: 27.05.22 u 16:20

Iz Tule u Beograd.

Crvena zvezda je posle Superlige, uspela da osvoji i Kup Srbije za aktuelnu sezonu pobedom nad večitim rivalom rezultatom 2:1. Još jedna istorijska sezona za nezaborav je iza Crvene zvezde koju sa klupe predvodi Dejan Stanković. Osvojena titula, osvojen kup i najveći evropski rezultat još od Barija i sezone koja je najzlatnijim slovima napisana u Zvezdinoj istoriji. Ipak, vremena za odmor u Ljutice Bogdana nema.

Crveno-beli su već naciljali prvo pojačanje, a prema pisanju Mozzart Sporta, fudbaler bi trebao da potpiše već početkom sledeće nedelje. U pitanju je Kings Kangva, reprezentativac Zambije i fudbaler Arsenala iz Tule. On je ove sezone u najjačem rangu Rusije odigrao 19 mečeva i upisao četiri gola i pet asistencija.

Što se tiče njegovih karakteristika, Kings je najpre igrač koji je predodređen da diktira tempo igre, njegova stamina nudi da mu vork rejt bude uvek na izuzetno visokom nivou, plejmejking mu je na zavidnom nivou, dok su mane fudbalera Arsenala fizikalije jer je visok svega 165cm, kao i disciplina, što mu je identična crta sa budućim saigračem iz Gabona, sličnog prezimena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter