1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ SMIREN NA KONFERENCIJI: Zaslužena pobeda Zvezde, finale mora da se igra sa motivacijom!

Objavljeno: 27.05.22 u 22:33

Mora bolje Partizan u nastavku serije.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj utakmici finala ovogodišnjeg izdanja ABA lige rezultatom 90:76 i tako došla do prednosti. Meč je bio u egalu celo prvo poluvreme, ali je loš ulazak u treću deonicu gde je Zvezda otišla na dvocifrenu razliku na kraju i koštao Partizan. O tome, ali i o celom meču je nakon utakmice govorio Željko Obradović.

Apsolutno zaslužena pobeda Zvezde. Čestitam im na način na koji su otvorili seriju. Jasno je da smo izgubili kocentraciju u zvaršnici prvog poluvremena. To su neke bojke koje traju cele sezone. Dozvoliil smo im da se razigraju i da iskoriste sve prednosti koje imaju. Imaju protok loptečitaju sjajno odbranu i zaslužena pobeda protivnika„, počeo je Obradović, a odmah i dodao:

Ništa nismo čitali u odbrani, sporo smo se kretali. Zvezda je preozbiljna ekipa i to je kaznila.

Usledila su pitanja novinara. Prvo je bilo vezano za drugi meč koji se igra u nedelju i da li bi on mogao da bude ključan?

Nije još ništa gotovo, ali mora mnogo da se popravi.

Zna se kako izgleda format plej-of. Igra se na tri pobede. Videćemo na kraju koja je ključna. To sada ne mogu da znam. Ako neko prvi put igra finale, ako ne shvata sa kojom motivacijom mora da igra, sa kojim žaljom. . . Analiziraćeom, sve je timski. Počeću od sebe, pa ćemo videti dalje.

Za kraj strateg crno-belih je bio upitan zbog čega je bio „neobično miran na klupi“ tokom utakmice.

Ne znam šta da vam kažem. Ako vi kažete da sedim mirno… vi me gledate. Ja vodim utakmicu, doprinosim odlukama da probamo da dobijemo utakmice. Uvek je isto, od pre 30 godina pa do sada.„, završio je Obradović.

0
0

1 Komentara

  1. Toliki uspesi i minuli rad, i sada na koncu karijere vodi ekipu kao početnik, imam utisak da mnoge stvari ne kapira,,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter