0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - JUNE 29: Nemanja Bjelica of Serbia in action during the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament Group A match between Dominican Republic and Serbia at Aleksandar Nikolic Hall on June 29, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KER SE POKAJAO ZBOG BJELICE: ‘Da sam bio malo pametniji, to sam morao da uradim!’

Objavljeno: 27.05.22 u 10:57

Nemanja Bjelica je konačno dobio pravu šansu u plej-of seriji u timu Golden Stejta.

Popularni Profesor je odmah pokazao da je nepravedno bačen u drugi plan kada je sastav Ratnika u pitanju, pošto je odigrao važnu ulogu u pobedi svog tima u četvrtoj utakmici protiv Dalasa Maveriksa (120:110), za 4:1 u seriji i plasman u veliko NBA finale.

Za gotovo dve četvrtine, tačno 22 minuta na parketu, Bjelica je veoma dobro često čuvao Luku Dončića, a utakmicu je završio sa pet poena, šest skokova i trio asistencije.

Svestan da je trebalo češće da koristi Bjelicu u ovoj seriji je i trener Voriorsa Stiv Ker, koji je na konferenciji za medije posle utakmice priznao i da se pokajao zbog toga.

– Da sam bio malo patmeniji, uvek bih ga u igru ranije tokom serije. Ovi minuti su bili sjajni, rekao je Ker posle plasmana svog tima u finale.

Inače, Golden Stejt Voriorsi u finalu čekaju boljeg iz serije između Boston Seltiksa i Majami Hita, u kojoj ovi prvi vode 3-2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter