2
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

POLIVAJ TERZO MAĐIJO: Terzić bukvalno prskao u svečanoj loži! (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.22 u 21:56

Slavi se na Marakani.

Fudbaleri Crvene zvezde na svom stadionu dočekali su ekipu Voždovca u okviru poslednjeg kola doigravanja za titulu Superlige Srbije, a crveno-beli su izveli najjači raspoloživi sastav jer im za petu uzasptopnu titulu prvaka Srbije trebao je samo bod, ali su ipak trijumfovali nad Zmajevima i uzeli sva tri. Nakon meča novu titulu, petu uzastopno, kako dolikuje je proslavio i Zvezdan Terzić.

– Rekao sam kada smo imali pet bodova zaostatka da ću otići iz kluba, ako Zvezda ne bude šampion. Znao sam, verovao sam. Zvezda je postala izuzetno jaka i kvalitetna u poslednjih pet godina i tamo je gde treba da bude, a naši navijači to zaslužuju. Međutim, nema opuštanja, već se okrećemo borbi za duplu krunu i utakmici sa večitim rivalom koja ekipu očekuje u četvrtak. Želimo još jedan trofej da poklonimo našim navijačima. Sigurno da je ovo jedan od najlepših perioda u istoriji kluba i da će se ovo dugo pamtiti – rekao je Terzić.

On je naime, otvorio bocu šampanjca, koja je krenula da prska svugde po svečanoj loži, ali prvog čoveka novog-starog šampiona Srbije, preterano ne zanima da vodi računa o tome u moemntima slavlja.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter