1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Vozdovac Beograd, 22.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZVEZDA OSVOJILA 33. TITULU ŠAMPIONA SRBIJE: Crveno-beli peti put uzastopno šampioni, Borjan dao gol za overu pehara! (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.22 u 20:29

Imamo šampiona i zvanično!

Fudbaleri Crvene zvezde na svom stadionu dočekuju ekipu Voždovca u okviru poslednjeg kola doigravanja za titulu Superlige Srbije, a crveno-beli su izveli najjači raspoloživi sastav jer im za petu uzasptopnu titulu prvaka Srbije trebao je samo bod, ali su ipak trijumfovali nad Zmajevima i uzeli sva tri.

Nije bilo izrazitih šansi u prvom poluvremenu, gosti su pretili iz polukontri, dok je najbolju šansu za domaće imao Ohi, na isteku pola sata igre. Deset minuta pre kraja poluvremena došlo je do prekršaja na Kataijem. Sa leve strane Ben centrira, a sa peterca Jović šalje loptu u korner. Posle centaršuta, Katai glavom zakucava loptu u mrežu Krunića!

U nastavku je Voždovac krenuo dosta ofanzivnije, nekoliko velikih prilika su gosti propustili, jer nisu uspeli da upute adekvatan udarac, pa je kazna usledila u desetom minutu nastavka, kada je ponovo Ben centrirao, a nebranjen u sredini se našao Mirko Ivanić kome nije bilo teško da glavom duplira prednost domaćih. Nekoliko minuta kasnije Gajić je zatresao prečku.

Desetak minuta kasnije je sin Vladana, Nemanja Milojević, nakon prekida smanjio rezultat na 2:1, ali je to bilo sve od gostiju. U samoj završnici sviran je penal za Zvezdu, a sa bele tačke precizan je bio Milan Borjan, koji je matirao svog kolegu i postigao prvi gol u crveno-belom dresu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter