0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički 1923

RADNIČKI KAŽNJEN ZBOG INCIDENATA NA ČIKA DAČI: Užasna organizacija ispraznila kasu Kragujevčana!

Objavljeno: 18.05.22 u 18:43

Žestoka kazna.

Utakmica između Radničkog 1923 i Proletera u Kragujevcu je obilovala skandalima, neprijatnim situacijama i na kraju preokretom domaćina, ali ipak potezi samih fudbalera na terenu su ostali u senci ne baš lepih dešavanja. Džigi Ninković je kažnjen sa četiri meča suspenzije, ali je i organizator meča žestoko udaren po džepu. Povodom kazne Radnički se oglasio na društvenim mrežama, a mi saopštenje prenosimo u celosti.

„Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je zbog incidenta na utakmici sa novosadskim Proleterom odlučila da sankcioniše naš klub novčanom kaznom u iznosu od 360 000 dinara i jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama.

Iz tog razloga će se predstojeća utakmica sa ekipom Metalca iz Gornjeg Milanovca, koja je zakazana za petak, 20. maj, od 17.30 časova na stadionu „Čika Dača“, odigrati bez prisustva publike“ – stoji u objavi kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter