1
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

NOVI SNIMCI SA SKANDALOZNE UTAKMICE: Huligan udario sudiju, potom fudbalera Proletera! (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.22 u 21:15

Snimak kasnije povučen sa društvenih mreža!

Fudbaleri Proletera juče su gostovali ekipi Radničkog i tom prilikom pretrpeli poraz od 2:1. Vodili su sve do poslednjeg trenutka, ali su onda primili dva pogotka u poslednja dva minuta susreta. Ipak Mahalbašić i Ninković su bili ogorčeni na domaće navijače, a izdvaja se i upad jednog huligana.

‘Navijači tri puta preskaču tribinu i ulaze na teren. Neki od njih je i udario našeg igrača, a sudija ih moli da se vrate… To se ne dešava nigde. Jel ima ovde reda? Hoće li se nešto promeniti ovde u srpskom fudbalu? Zaštitite aktere, u Engleskoj se za ulaz na teren dobija robija, ovde ništa!’ – rekao je Džigi.

Pomenuti huligan je najpre imao obračun sa redarskom službom, da bi kasnije udario nekoga iz sručnog štaba Proletera, ali i četvrtog sudiju Marka Ivkovića. Tu se nije sve završilo, isti huligan je na kraju i ušao na teren i udario jednog od fudbalera gostiju. Tada su tražili gosti da se meč prekine, ali sudija to nije učinio.

Nakon banalne kazne za Novosađane koji su kažnjeni sa oduzeta tri boda, potom uslovne kazne Novom Pazaru kao svojevrstan dokaz da FSS drži „sve pod kontrolom“, zbog daleko manjih prekršaja, da li će Savez ovaj put da kazni Radnički zbog realnog i ozbiljnog prekršaja?

0
0

1 Komentara

  1. Zasluzena pobeda Radnickog. A Proleteru zelim sve najbolje i da se sto pre otarese Bislimija jel sa njim nista nisu dobili ….dobili su to da ih mrzi cela fudbalska javnost i sire .Puno srece

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter