0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/Twitter

CEO STADION NA NOGAMA: Trenutak za pamćenje, neviđena erupcija emocija – pogledajte kako se Kjelini oprostio od navijača posle 17 godina! (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.22 u 15:32

Još uvek se ne zna gde će nastaviti karijeru.

Gotova je jedna epoha. Dugih 17 godina je Đorđo Kjelini nosio dres Juventusa, a sada je došlo vreme za kraj. ‘Stara dama’ i Lacio remizirali su sinoć u okviru pretposlednjeg kola Serije A – 2:2, a ovaj meč će ostati u posebnom sećanju Kjeliniju koji je odigrao svoj poslednji meč u dresu italijanskog velikana.

On je na terenu proveo simboličnih 17 minuta, nakon čega ga je Masimilijano Alegri izveo iz igre, a onda se čitav stadion podigao na noge i gromoglasnim aplauzom pozdravio legendarnog fudbalera.


Pri izlasku sa terena, Kjelini je svoju kapitensku traku predao Paulu Dibali, takođe još jednom igraču koji je sinoć odigraoposlednji meč za Juventus pred domaćim navijačima.

Kjelini je u klub stigao 2004. godine, jednu sezonu je proveo na pozajmici u Fiorentini, nakon čega se vratio i postao legenda ‘Stare dame’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter