0
Evrokupovi

FOTO: JuventusFC @juventusfcen/ Twitter

VLAHOVIĆ POGODIO ZA JUVE, SERGEJ IZJEDNAČIO U 96. MINUTU: Bez pobednika u Torinu! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.22 u 23:10

Uzbudljiv duel na ‘Alianc’ stadionu!

U okviru 37. runde najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji, fudbaleri Juventusa ugostili su ekipu Lacija. Derbi kola koji je odigran na ‘Alianc‘ stadionu u Torinu završen je bez pobednika, rezultatom 2:2. Crno-beli su ispustili velikih 2:0, prednost koju su stekli u prvom poluvremenu. Zanimljivo je da su golove za svoje klubove postizali reprezentativci Srbije, Dušan Vlahović (Juventus) i Sergej Milinković-Savić (Lacio). 

Stara dama‘ je do prednosti stigla u 10. minutu meča. Alvaro Morata je na fantastičan način centrirao u kazneni prostor, u kome po običaju gospodari Dušan Vlahović. Srbin je glavom ‘zakucao’ loptu iza leđa golmana Strakoše.

https://youtu.be/W9wumvw8lHY

Već u 36. minutu Juve je povisio na velikih 2:0. Još jednom je Alvaro Morata potvrdio da se nalazi u odličnoj formi, pa je nakon asistencije Huan Kvadrada zatresao mrežu ekipe iz italijanske prestonice.

Retko ko je verovao da će Lacio uspeti da se rezultatski vrati u meč, ali kako je utakmica odmicala, tim iz Rima igrao je sve bolje. Dodatni vetar u leđa dobili su u 51. minutu, kada je Aleks Sandro zatresao sopstvenu mrežu i tako prepolovio vođstvo domaćina.

Dugo je Lacio pokušavao da izjednači, čak do 6. minuta sudijske nadoknade. Uloga heroja pripala je Sergeju Milinkoviću-Saviću, koji se u pravo vreme našao na pravom mestu.

Juventus u narednoj rundi gostuje Fiorentini, dok će Lacio ugostiti Veronu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter