2
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Vozdovac v Partizan Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ: ‘Nije nam dozvoljeno da uzmemo titulu, ni da pobedimo na nekim utakmicama!’

Objavljeno: 16.05.22 u 23:50

‘O njihovim utakmicama neću da pričam, ali u našim nam je oduzeta titula koju smo zaslužili.’

U okviru 36. kola nacionalnog prvenstva Srbije, fudbaleri Partizana savladali su Voždovac na stadionu ‘Krov‘. Zmajevi nisu uspeli da se suprotstave favorizovanim gostima, pa su crno-beli rezultatom 0:3 stigli do nova tri boda, koja ih ostavljaju u trci za šampionsku titulu pred odlučujuće kolo.

Nakon meča, pred kamere je izašao trener Partizana, Alekasndar Stanojević.

-S obzirom na to kakve se stvari dešavaju, nije realno da u ovom trenutku uzmemo titulu. Tačnije, nije nam dozvljeno. U više situacija smo bili brutalno pokradeni. To je suština, to su činjenice, ništa ne prčam napamet. O njihovim utakmicama neću da pričam, ali u našim nam je oduzeta titula koju smo zaslužili. Mnogo sam razočaran. Ne nadam se više. Pratim kako sve funkciniše u poslednje vreme, vidim u kom pravcu sve ide – kazao je Stanojević. 

Partizanu je osim pobede nad Radničkim, potrebno da Voždovac savlada Zvezdu na ‘Marakani’, kako bi osvojio titulu.

-Verujem u ekipu Voždovca, moguće je da iznenade, svakako, ali neće moći da dođu uopšte u tu situaciju. Može da priča ko šta hoće, tu su činjenice. Kao što ni nama nije dozvoljeno da pobedimo na nekim utakmicama. Ne znam ni kako da radim i funkcionišem u ovoj situaciji. Svaka čast mojim momcima što i pored toga izvlače motivaciju i veruju do kraja.

-Ne znam sad. Nije ni trenutak, ni mesto da pričamo o tome. Idemo na druge teme – odgovorio je Stanojević na pitanje o njegovoj budućnosti na klupi crno-belih.

Šef stručnog štaba crno-belih se potom osvrnuo na sam meč.

-Od prvog trenutka smo krenuli snažno, dali gol (poništen zbog ofsajda), stvorili dve šanse, kasnije dali golove iz penala. Zasluženo smo stigli do prednosti. Teško je protiv Voždovca, jer želi da igra, napada sa dosta fudbalera, bio je opasan, ulazio nam je u 16 metara, ali smo kontrolisali meč – zaključio je trener Partizana.

0
0

2 Komentara

  1. Majstore sto nisi pobedio u derbiju i resio sve?Igaro si kao strina. Juris titulu a igras bunker. Kad ste uzeli 6 titula cutao si kao zaliven. Koji si licemer i bednik.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne se.i više. Ti si rođen da budeš ona narikača što kuka po sahranama, samo plačeš i jaučeš….pihhhh…probajte malo igrati fudbal, dosta kukanja…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter