1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Vozdovac v Partizan Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN SIGURAN NA ‘KROVU’: Istorija je ispisana – Rikardo Gomeš pretekao Santrača i Kežmana! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.22 u 22:46

Crno-beli i dalje u trci za titulu!

U okviru 36. kola nacionalnog prvenstva Srbije, fudbaleri Partizana savladali su Voždovac na stadionu ‘Krov‘. Zmajevi nisu uspeli da se suprotstave favorizovanim gostima, pa su crno-beli rezultatom 0:3 stigli do nova tri boda, koja ih ostavljaju u trci za šampionsku titulu pred odlučujuće kolo.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Vozdovac v Partizan
Beograd, 16.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Uspeli su gosti da zatresu mrežu Voždovca već u 1. minutu susreta, ali je pogodak Partizana  poništen zbog nedozvoljene pozcije.

Nije se dugo čekalo na promenu rezultata. Igrao se 29. minut kada je Rikardo Gomeš oboren u kaznenom prostoru domaćina, pa je sudija Stojanović pokazao na belu tačku. Napadač crno-belih postigao je 36. pogodak ove sezone u svim takmičenjima, te tako srušio rekord i postao najbolji strelac u istoriji Partizana u jednoj sezoni. Rikardo je prestigao Mateju Kežmana i Slobodana Santrača.

Samo 12 minuta kasnije gosti su duplirali vođstvo. Ponovo je Rikardo bio precizan sa bele tačke, jer je jedan od domaćih fudbalera najpre igrao rukom u šesnaestercu.

Konačan rezultat postavljen je u u 67. minutu meča. Nakon centaršuta iz kornera, najviši u skoku bio je Igor Vujačić, koji je savladao golmana Krunića i overio trijumf aktuelnog vicešampiona Srbije.

Partizan ponovo ima dva boda zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu, a crno-beli će u odlučujućoj rundi ugostiti Radnički iz Niša. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter