0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

HAOS NA ‘OLD TRAFORDU’: Atmosfera u Mančesteru nikada nije bila gora – fudbaleri se potukli na treningu!

Objavljeno: 16.05.22 u 15:23

Užasna atmosfera na ‘Old Trafordu’.

Samo nek se završi ova sezona. Tako misle svi u Mančester junajtedu, posle epizode za zaborav. U Premijer ligi ‘crvenim đavolima’ je ostala još jedna utakmica sa Kristal Palasom, koja je na programu 22. maja.

Velikan sa ‘Old Traford’ će na tom meču pokušati da sačuva svoje mesto koje vodi u Ligu Evrope, dok će u suprotnom Mančester igrati treće takmičenje po kvalitetu u Evropi, Ligu Konferencija. Da bi do toga došlo, osim kiksa Mančestera, Vest Hem će morati da slavi na gostovanju protiv Brajtona.

Atmosfera među ‘crvenim đavolima’ nikad nije bila gora, a tome svedoči činjenica da su se fudbaleri Mančestera i potukli na treningu. Šokantnu vest je objavio ‘The Sun’, a imena aktera tuče nisu objavljena.

Jedino što se zna jeste to da su u tuči učestvovale dve zvezde tima, pa navijači engleskog tima pretpostavljaju da je reč o Polu Pogbi i Hari Megvajeru, pošto je dobro poznato da obojica imaju ‘kratak fitilj’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter