1
Košarka

Kevin Punter and Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘DA, IMAO JE OTVORENIH ŠUTEVA’: Obradović je veoma ljut, o Panterovoj ‘nuli’ nije mnogo govorio!

Objavljeno: 16.05.22 u 10:22

Obradović je poprilično ljut.

Nakon pobede u prvom meču u Beogradu, košarkaši Partizana su sinoć u nastavku polufinalne serije ABA lige izgubili od Budućnosti VOLI rezultatom 72:71 (20:17; 18:10; 17:22; 17:22), čime je serija produžena na treću utakmicu koja će se odigrati u Beogradu.

Kevin Panter je bio najneprijatnije iznenađenje na sinoćnjoj utakmici, pošto je meč završio bez postignutog poena.

Treneru crno-belih, Željku Obradoviću nije jasno zbog čega je bek ‘parnog valjka’ odigrao tako lošu utakmicu.

Da, imao je otovrenih šuteva… Ne znam, sigurno da je on igrač koji je veoma bitan za nas, ali eto i bez njegovog nekog učinka sa šutem smo i došli u situaciju da branimo zadnji napad i da pobedimo ovu utakmicu. Čak i ovaj aut što je bio na kraju, sve je što je košarka. To znači da ne radimo dovoljno. To su detalji koji jedan tim koji pretenduje da buse ozbiljan, mora da shvati. Mora da shvati kako da brani na dva razlike, da je tu nemoguće da protivnik dođe na šut za tri poena, to je nemoguće. Ali to se ovom timu dešava i to je tako. ništa preko noći se ne može promeniti.

Finalista ABA lige u ovoj polufinalnoj seriji znaće se posle treće, odlučujuće utakmice koja će se odigrati u Beogradu, a termin meča još uvek nije poznat.

0
0

1 Komentara

  1. …..Zoc, LEGENDO, sve je to ok, ALI, STA JE SA „ODBRANOM“ koja je uvek bila ZASTITNI ZNAK KKP..?!!!
    P.S. ..i ZASTO SI BRATE MOY DOVEO aVRAMOVICA U SVETINJU, ZASTO..??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter