2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@PartizanBC

BUDUĆNOST VRAĆA SERIJU U BEOGRAD: Micov uz zvuk sirene, Partizan u majstorici juri finale nakon gotovo decenije! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.22 u 22:37

Pobeda crno-belih!

Košarkaši Budućnosti slavili su u Morači protiv ekipe Partizana rezultatom 72:71 i tako uspeli da bez poraza izbore plasman u finale ABA lige. Bili su crno-beli i u dvocifrenom zaostatku u par navrata, ali je neverovatna serija na krilima Zeka Ledeja uvela Partizan u potpuni egal, ali je Vladimir Micov na dodavanje perija tri sekunde pre kraja odveo Podgoričane u majstoricu. Poslednje ubacivanje je bila loše izvezdena akcija Lesora i Zagorca.

Najefikasniji u plavo-belom dresu bili su Kendrik Peri i Petar Popović sa po 15 poena, dok je dva poena manje na svom kontu imao Džastin Kobs. Kod Partizana najviše se istekao, ujedno i jedini dvocifreni bio je Zek Ledej sa 28 poena i osam skokova. Važno je napomenuti da se prva violina crno-belih, Kevin Panter, propisno ispromašivao večeras, pa je meč završio sa nula poena pored svog imena.

Treća utakmica igra se u Beogradu.

0
0

2 Komentara

  1. ..dokle god aVRAMOVIC bude ‘igrao’ za KKP, JA KKP PRATITI-NECU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter