0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

‘VERUJEMO DA ĆEMO SLEDEĆE SEZONE OSVAJATI TROFEJE’: Navijači Mančester junajteda u transu, Ronaldo otkrio gde nastavlja karijeru i evo šta misli o Ten Hagu!

Objavljeno: 15.05.22 u 11:50

Ten Hagu treba malo dati vremena.

Kristijano Ronaldo se raduje zbog dolaska Erika Ten Haga na klupu Mačester junajteda. Sjajni stučnjak trenersku palicu preuzima naredne sezone, a portugalski as veruje da Ten Hag može mnogo toga da uradi sa ‘crvenim đavolima’.

Ronaldo ističe da novom treneru treba dati malo vremena da se privikne na novi sistem, koji se znatno razlikuje od onog u Holandiji.

Znam da je radio fantastičan posao u Ajaksu, znam i da je iskusan stručnjak, ali moramo da mu damo vremena – ističe Kristijano i potom dodaje:

– Stvari se moraju menjati na način na koji on želi. Svi smo uzbuđeni, igrači i navijači. Moramo da verujemo da ćemo sledeće godine osvojiti trofeje – ističe Ronaldo.

Inače, Mančester će probati da dovede Kristijana Eriksena, pošto engleski mediji navode da novi strateg ‘crvenih đavola’ Erik Ten Hag želi da u svom timu od naredne sezone ima danskog reprezentativca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter