0
Evropske lige

FOTO: Paris Saint-Germain/Twitter

FRANCUZI NIKAD SUROVIJI PREMA MESIJU: Argentinac je najveći promašaj prelaznog roka, među kandidatima još jedan fudbaler PSŽ-a!

Objavljeno: 15.05.22 u 12:51

Malo je reći da je Mesi razočarao navijače PSŽ-a.

Kada je argentinski fudbaler obukao dres Pari sen Žermena, u prestonici Francuske nikada nije bila veća euforija. Budimo realni, sa razlogom, pošto nije mala stvar da u tvom voljenom klubu zaigra jedan od najboljih fudbalera na svetu.

Ipak, Mesi nije opravdao očekivanja, već naprotiv, on je razočarao navijače franuckog velikana. Opet, sa razlogom. Na 24 utakmice u francuskom šampionatu, Mesi se upisao u strelce samo četiri puta, što je daleko ispod proseka za takvog mađioničara sa loptom, kao što je argentinski as.

Poznati ‘Get French Football News’ objavio je glasanje za najveći promašaj sezone, a u konkurenciji našli su se Mesi, Vajnaldum, kao i pojačanja Liona Đerdan Šaćiri i Žerom Boateng.

Nakon sat vremena, Mesi je pokupio preko 50 odsto glasova, dok se na drugom mestu našao Vajnaldum sa 29 odstvo glasova. Šaćiri zauzima treće mesto sa 13 odsto, dok Boateng na svom kontu ima 7,6 odsto glasova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter