0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

JEDAN SRBIN ODLAZI, DRUGI SRBIN DOLAZI: Lacio pronašao zamenu za Sergeja, bivši igrač Zvezde na meti ‘nebesko plavih’!

Objavljeno: 14.05.22 u 23:53

Kako stvari stoje, srpski reprezentativac neće još dugo nositi dres Lacia.

Sergej Milinković-Savić godinama unazad briljira u italijanskom gigantu, i zbog toga ne čudi to što se našao na meti brojnih evropskih klubova. Mediji u Italiji su preneli da je srpski fudbaler odlučio da na leto promeni sredinu, a mnoge zanima koji je naredni korak visokog veziste.

Činjenica je da će se SMS-ov odlazak iz Lacia i te kako odraziti na tim, ali čelnici kluba su spremni da kao njegovu zamenu dovedu vezistu Verone, Ivana Ilića.

Ovako nešto bi moglo da se dogodi samo u slučaju da Sergej napusti ‘nebesko plave’, a trenutno sve ide u tom pravcu da će se baš to i desiti.

Predsednik Lacia Lotito moraće da iskešira 20 miliona evropskih novčanica, koliko u Veroni traže za talentovanog fudbalera.

Nekadašnji Zvezdin biser je Marakanu napustio u paru sa bratom Lukom 2017. godine za 5,5 miliona evra, a šansu nije dobio u redovima Mančester sitija, već se selio po pozajmicama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter