0
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije-Polufinale-Semi-Finals-Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 11.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

HVALI I KRITIKUJE EKIPU U ISTO VREME: Stanojević u čudu nakon utakmice – ‘Ovo se nije desilo otkako sam ja trener Partizana!’

Objavljeno: 11.05.22 u 19:51

Stanojević je ostao u šoku.

Uspeli su crno-beli da obezbede plasman u finalu Kupa Srbije, pošto su danas na svom stadionu pobedili Vojvodinu rezultatom 2:1.

Ovaj rezultat možda ne oslikava pravo stanje na terenu, pošto su domaći imali nekoliko stopostotnih šansi koje igrači Partizana nisu uspeli da pretvore u gol.

– Neverovatno, mislim da nikada otkako sam ja trener nismo imali ovoliko stopostotnih šansi. Sa jedne strane čestitke, ali sa druge kritika igračima jer to moraju da realizuju i reše utakmicu na vreme – rekao je Stanojević posle meča za TV „ArenaSport“.

Trener crno-belih je zadovoljan kako je njegova ekipa izgledala u defanzivi.

– Vojvodina nije imala mnogo šansi, samo tu jednu iz koje su dali gol, tako da je do bilo bolje nego pre četiri dana protiv Vojvodine u prvenstvu – zaključio je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter