0
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije-Polufinale-Semi-Finals-Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 11.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VOŠA NIJE USPELA DA ŠOKIRA CRNO-BELE: Partizan promašio bezbroj šansi ali je uspeo da se plasira u finale Kupa Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.22 u 18:23

Partizan je prvi finalista Kupa Srbije.

Crno-beli su danas pred svojima navijačima pobedili Vojvodinu rezultatom 2:1, pa sada na miru čekaju ishod meča između Crvene zvezde i Novog Pazara, koji čine drugi polufinalni par.

Fudbaleri Partizana i Vojvodine su pružili jednu vrlo zanimljivu utakmicu, prepunu šansi i uzbuđenja, tako da navijačima u Humskoj nije bilo dosadno. Ovu utakmicu je sa tribina gledalo 3.850 gledalaca.

Domaći su otvorili meč na najbolji mogući način pošto su poveli već u 4. minutu. Lazar Marković je sjajno prošao po desnom boku, pronašao Rikarda u srcu protivničkog šesnaesterca koji nije imao većih problema da postigne 35. gol u ovoj sezoni.

Samo četiri minuta kasnije, crno-beli su mogli da dupliraju prednost. Fudbaleri Partizana su izveli jednu kontru kao iz udžbenika, ali realizacija nije bila baš najsjajnija. Menig je povukao loptu, sjajno uposlio Markovića koji je izašao jedan na jedan sa protivničkim golmanom, ali je Rockov tom prilikom skratio ugao i odlično odbranio Markovićev šut.

Fudbal-Kup Srbije-Polufinale-Semi-Finals-Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 11.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crno-beli se nisu zaustavili, već su nastavili sa ozbiljnim napadima pa je bilo pitanje samo trenutka kada će nova lopta završiti u mreži Vojvodine. U šansi se ponovo našao Rikardo, potom i Menig, a onda u 25. minutu Natho je promašio nemoguće. Rockov je pogrešio, dao je Izraelcu loptu u noge, koji je loptu poslao malo pored desne stative, što je razbesnelo Aleksandra Stanojevića.

Samo dva minuta kasnije, Voša je ponovo imala sreće. Marković se ponovo našao u sjajnoj prilici, šutirao je, Rockov brani te je je lopta došla do Jojića koji šutira pravo u golmana gostujućeg tima.

Fudbal-Kup Srbije-Polufinale-Semi-Finals-Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 11.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

A onda, u 43. miutu Partizan je postigao drugi gol na meču. Ovog puta, u strelce se upisao Kvinsi Menig. Namestio je loptu na svoju desnu nogu i sa nekih 14 metara od gola sjajno šutirao u dalji ugao, što Rockov nije mogao da odbrani.

Drugo poluvreme je počelo nešto mirnije, bez većih uzbuđenja. Tako je bilo sve do 51. minutu, kada je Voša kaznila sve promašaje crno-belih iz prvog dela igre. Gosti su napravili sjajnu akciju koju je golom krunisao Zukić.

Znatno je opao tempo igre nakon gola Vojvodine, Partizan je pokušao da smirenom igrom dođe do nekih polu šansi, dok su gosti dugim loptama pokušavali da stvore šansu. U 63. minutu, Nemanja Miletić je sjajno skočio posle jednog kornera, gađao je lepo ali je lopta prošla pored stative.

Fudbal-Kup Srbije-Polufinale-Semi-Finals-Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 11.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Prvo poluvreme u Humskoj je bilo sjajno, prepuno svačega zanimljivo, za razliku od drugih 45 minuta u kojem osim gola gostujuće ekipe nije bilo ničega zanimljivog. Jojić je jednom zapretio sa jedne, Nešković sa druge strane, ali bezuspešno.

Mogao je Partizan da reši utakmicu u 87. minutu, tada je Terzić odlično šutirao, ali je Bjeković odlično reagovao u toj situaciji. Glavni arbitar je produžio meč tri minuta, a do kraja većih uzbuđenja nije bilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter