0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

ŠOKANTNA IZJAVA TRENERA PROLETERA: ‘Rekao sam sudiji da me je navijač pogodio kamenicom, on mi je samo rekao jbg!’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.22 u 14:21

Trener golmana Proletera je izvukao najdeblji kraj.

Minulog vikenda bilo je vrlo burno u Superligi Srbije, a meč koji je privukao najviše pažnje definitvno jeste susret Radničkog iz Kragujevca i Proletera.

U pitanju je bila utakmica od velikog rezultatskog značaja, a nakon 90 minuta slavili su fudbaleri Radničkog rezultatom 2:1, i to nakon velikog preokreta.

Nakon meča, trener golmana Proletera Vojislav Vukić je rekao da su ih navijači Radničkog gađali kamenicama, a sada je u razgovoru za ‘Sport klub’ detaljnije objasnio tu situaciju.

FOTO: FK Proleter

– Pri rezultatu 0-1 za naš tim, prva od situacija jeste da je navijač protivničke ekipe prvo došao do tehničke klupe, nasrnuo na mene i moje kolege, a zatim otišao na klupu sa stručnim štabom i igračima da se obračuna, u čemu je pokušao da ga spreči četvrti sudija Marko Ivković i došlo je do fizičkog obračuna, gde je napao i udario sudiju. Tražili smo da se utakmica prekine jer je ovo presedan i bezbednost nam je bila ugrožena. Nedugo zatim, grupa od 20 navijača je preskočila ogradu, prišla nam samo na par metara, u tom haosu pogođen sam velikim kamenom u kuk, čak je i na mojoj trenerci ostao otisak kamena koji je stajao pored stolice gde sam sedeo. Istog momenta sam otišao kod delegata Miodraga Žuće Jankovića i pokazao mu i otisak na trenerci i kamen kraj stolice, na šta je on samo rukoma odmahnuo. Obratio sam se i Marku Ivkoviću kao četvrtom sudiji na šta je on samo sklonio svoju slušalicu i rekao „jbg“. Po drugi put smo tražili da se utakmica prekine jer više nije bila regulrna. Zamislite da me je kamen pogodio u glavu? Šta bi se desilo?? Opet ne bi prekinuli utakmicu ni zaštitili nas kao protivnički tim. Insistirali su da se utakmica nastavi u nemogućim uslovima – rekao je Vukić i potom dodao:

– Treći put navijači su prešli ogradu nakon drugog gola koji je postigao Radnički i čak ušli u fizički obračun i guranje sa našom tehničkom klupom, gde sam braneći kolegu bio odgurnut i fizički napadnut. Na kraju utakmice čim je sudija svirao kraj, obezbeđenje je dođlo do mene i bukvalno me isteralo sa stolice na kojoj sam sedeo jer su navijači krenuli na nama.. gde su mi govorili da je najbolje da se sklonim. Nas nije imao ko da zaštiti. Slobodno pozivite i Marka Ivkovića i Žuću Jankovića i pitajte da li sam im prišao i pokazao kamen kojim sam bio pogođen – opisao je Vojislav Vukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter