2
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac Beograd, 10.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

GOSPODSKI GEST LALATOVIĆA: Ove reči niko nije očekivao – trener Radničkog o optužbama Nikole Ninkovića da je Proleter juče pokraden!

Objavljeno: 09.05.22 u 13:16

Šmekerska izjava Nenada Lalatovića.

Mnogo uzbuđenja viđeno je u utakmici 5. kola plej-of faze elitnog ranga srpskog fudbala u kojoj su se sastali fudbaleri Radničkog iz Kragujevca i Proletera. Domaćin je do trijumfa došao velikim preokretom u finišu susreta, a više o tome pročitajte OVDE.

Nakon utakmice, fudbaler Novosađana Nikola Ninković istakao je da je njegov tim pokraden na meču, a u samom finišu susreta bivši igrač Partizana je i dobio crveni karton.

Trener superligaša iz Kragujevca, Nenad Lalatović, veruje da je Ninković sve to rekao u afektu, i da se radi o jednom dobrom momku.

Džigi je dobar momak, sve to je izjavio pod emocijama, vruće glave. Razumem ga, koliko puta sam i ja bio kažnjavan zbog ishitrenih izjava – rekao je Lalatović za Meridian sport, pa dodao:

– Ipak, smatram da je prvenstvo nikad regularnije, to sam čak već i govorio. Mi smo bili bolji od Proletera, zasluženo smo pobedili.

Lalatović bi voleo da jednog dana trenira Ninkovića.

– Mnogo cenim Džigija kao momka i kao igrača, voleo bih da mu jednog dana budem trener! Siguran sam da je sve ovo rekao ishitreno i vruće glave – jasan je trener Radničkog.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter