2
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac Beograd, 10.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LALATOVIĆ NAPRAVIO ŠOU, DIREKTNO PROZVAO KAČARA: ‘Kad nemaš licencu onda sedi!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.22 u 20:25

Burno u Kragujevcu!

Radnički je danas ‘izvukao’ veoma bitnu pobedu u Kragujevcu protiv gostujućeg Proletera. Izabranici Nenada Lalatovića slavili su golovima u poslednjim momentima utakmice, a nakon meča, šef stručnog štaba Radničkog, rekao je:

‘Meni je žao ako se nešto dogodilo, stvarno nisam video šta se desilo, bilo je dosta naboja. Ali, video sam dosta često da je Kačar pored aut linije, a on nije trener, nema čak ni licencu. Ne bi smeo da ustaje sa klupe i to Savez treba da gleda. Ne može trener bez licence da vodi tim. Ovaj gospodin je trener Proletera, niko drugi. Kad nemaš licencu, onda sedi, ne ustaj. Moram to da kažem, iako Kačara cenim i poštujem, ali on je danas 27 puta ustao i bio pored aut linije, to je za mene nedopustivo.

Moj kolega vodi fenomenalno svoj tim, ali ako je on trener, a vrhunski je trener, onda nije normalno da trener iza njega bude ispred njega.’ – zaključio je Lalatović.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

  1. Našmrkani šizofreničaru! Ti nemaš pravo da uzimaš u ta tvoja pogana usta takvu fudbalsku legendu kao što je Kačar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter