0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/Twitter

JOŠ UVEK NE MOŽE DA PREŽALI: Rangnik je mnoge šokirao ovom izjavom, hteo je da dovede Vlahovića ali je uprava rekla ‘NE’!

Objavljeno: 08.05.22 u 14:54

Mančester junajted je odigrao katastrofalnu sezonu, rezultati koje beleži engleski velikan su razočaravajući, pa je svima jasno da neke stvari moraju da se menjaju iz korena.

Aktuelni trener ‘crvenih đavola’ Ralf Rangnik je otkrio da je tokom zimskog prelaznog roka želeo da u klub dovede Dušana Vlahovića.

Uprava mi je rekla da neće dovesti igrača jer na tržištu nema igrača koji bi nam pomogao. Predložio sam Vlahovića, Alvareza i Diaza, rekao sam da pokušamo da dovedemo barem na pozajmicu jednog, ali odgovor je ponovo bio „ne“ – rekao je Rangnik.

Nemački stručnjak još uvek žali što srpski napadač nije obukao dres Mančester junajteda.

– Tako je Vlahović onda otišao u Juventus, a Dias u Liverpul, dok je Mančester Siti sve dogovorio s Alvaresom. Žao mi je, sad se pokazalo kako bi nam ti igrači mogli pomoći. Mislim da smo morali barem da pokušamo.

U klubu je nedavno predstavljen Erik Ten Hag, a mediji sa ‘ostrva’ su već otkrili neke njegove planove koje možete pročitati OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter