0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 07.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘NEK VAM LEGENDINE REČI UĐU POD KOŽU’: Grobari se na dirljiv način oprostili od Ivice Osima, pa igračima i upravi poslali brutalnu poruku! (FOTO)

Objavljeno: 07.05.22 u 15:19

Pred početak današnjeg meča Grobari su istakli dva transparenta.

Upravo se igra veoma važna utakmica u Humskoj ulici, pogotovo za Partizan koji razmišlja samo o pobedi. Crno-beli nakon prvih 45 minuta vode protiv Vojvodine rezultatom 2:0, a golove možete pogledati OVDE.

Prvi sudijski zvižduk održan je minutom ćutanja u čast Ivice Osima, koji je nedavno preminuo u Austriji. Ivica je ostavio veliki trag u Partizanu, a navijači crno-belih su se dirljivom porukom oprostili od legende jugoslovenskog fudbala.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 07.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– Svaka Partizanova utakmica je posebna. Partizanovi navijači su još kako poznati, oni ne praštaju greške, Grobari hoće uvek da gledaju dobar fudbal i dobre igrače i posao u Partizanu mora ozbiljno da se shvati. Ivica Osim 1941-2022 – pisalo je na transparentu.

Nedugo posle toga, najvatrenije pristalice ‘parnog valjka’ razvile su još jedan transparent, i tako poslali jaku poruku igračima, treneru i upravi kluba.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 07.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– Poruka za igrače, trenera i ložu. Nek vam legendine reči uđu pod kožu – dodali su Grobari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI HotSport (@_hotsport)


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter