0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 07.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘PARNI VALJAK’ MELJE VOŠU: Prvo Terzić, a potom i Rikardo – fudbaleri Partizana dva puta tresli protivničku mrežu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.22 u 14:53

Završeno je prvo poluvreme u Humskoj.

Svesni su crno-beli da pravo na kiks nemaju. Prihvatljiva je jedino pobeda, pošto samo tako ostaje nada za osvajanje šampionska titule. Ipak, da bi se to desilo potrebno je da Crvena zvezda izgubi jednu utakmicu do kraja sezone, ili dve da odigra nerešeno.

Fudbaleri Partizana od 14 časova ugostili su Vojvodinu na svom stadionu, a utakmica po crno-bele nije mogla da počne bolje.

Već u 4. minutu četa Aleksandra Stanojevića došla je do vođstva, kada je svoj talenat još jednom pokazao Nikola Terzić. Menig je povukao loptu ka protivničkom golu, uposlio brzonogog fudbalera koji je preciznim udarcem savladao nemoćnog Rockova.

Nastavili su crno-beli sa ofanzivnom igrom, stvarali su šanse nakon postignutog gola, a prednost je duplirana u 41. minutu kada se u strelce upisao Rikardo Gomeš.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter