0
Fudbal

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘I TENISKI TURNIR U BEOGRADU PRIPADA NOVAKU’: Pike progovorio o skandalu koji je potresao špansku javnost, pa spomenuo Đokovića kao argument za odbranu!

Objavljeno: 06.05.22 u 12:51

Pomenuo je Novaka Đokovića.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je proslavljeni fudbaler Đerar Pike sarađivao sa prvim čovekom Fudbalskog saveza Španije Luisom Rubijalesom, te su upravo njih dvojica planirali da Superkup ‘dovedu’ u Saudijsku Arabiju.

Pike je za dobro odrađen posao lepo profitirao, a radi se o veoma velikoj cifri – 6.000.000 evra, što je zgrozilo špansku javnost.

Sada je Pike prvi put govorio o skandalu.

Nemam šta da krijem, sve je legalno. Onda je tu pitanje sukoba interesa. Za mene ga nema. Jedina protivzakonita stvar je to što je neko pristupio privatnim glasovnim porukama i pustio ih u medije – kazao je iskusni štoper.

Fudbaler PSŽ-a je optužen za sukob interesa, pošto je njegova firma ‘Kosmos’ vrbovala vlasti Saudijske Arabije da se Superkup održi u Rijadu. Pike smatra da tu nema ničega spornog, a kao primer naveo je Novaka Đokovića.

– Teniski turnir u Beogradu pripada Đokoviću, ali to ne znači da on osvaja ili da ga sudije favorizuju. Ovakva situacija je sve češća u sportu. I biće ih sve više, jer je sve više sportista poput mene, koji ulažu u sport pre odlaska u penziju – kazao je Pike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter