0
Evropske lige

FOTO: Instagram/ 3gerardpique

NEZAPAMĆENI SKANDAL U ŠPANIJI: Pike sarađivao sa prvim čovekom saveza, zbog ovog tajnog posla je iskeširao čak šest miliona evra!

Objavljeno: 18.04.22 u 13:52

Šokantno otkriće.

Javnost u Španiji ostala je frapirana otkrićem da je Đerar Pike sarađivao sa prvim čovekom Fudbalskog saveza Španije Luisom Rubijalesom, odnosno da su upravo njih dvojica planirali da Superkup ‘dovedu’ u Saudijsku Arabiju.

Ovu informaciju je plasirao ‘El Confidencal’ koji je došao u posed audio zapisa na kojima se jasno čuje kako se Pike i Luis dogovaraju oko svog posla. Naime, Luis je pozvao fudbalera Barselone kako bi ga ubedio da sa njegovom kompanijom ‘Kosmos’ vrbuje vlasti Saudijske Arabije da se Superkup održi u Rijadu.


Pike je za dobro odrađen posao lepo profitirao, a radi se o veoma velikoj cifri – 6.000.000 evra.

– Da vidimo, Rubi (op.aut. Luis Rubijales), kada je novac u pitanju. Ako bi Realu išlo osam miliona… Dođavola osam ide Realu i isto toliko Barseloni… Ostali su plaćeni dva miliona i jedan, znači to je 19, a ti daješ federaciji šest miliona i tebi ostaje šest, istisnemo Saudijsku Arabiju i možda nam ostane još. Ako neće, reći ćemo da Real neće doći – Đerar Pike je rekao svom „pajtosu“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter