0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 13: Dusan Lajovic of Serbia returns the ball to Grigor Dimitrov of Bulgaria during the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 13, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NEĆEMO GLEDATI ‘SRPSKI DERBI’ U MADRIDU: Hurkač savladao Lajovića pa zakazao duel sa Đokovićem!

Objavljeno: 05.05.22 u 17:20

Velika šteta.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrfinale Mastersa u Madridu pošto je u osmini finala zaustavljen od Huberta Hurkača, koji je slavio u dva seta sa 7:5, 6:3.

Na veliku žalost, u četvrfinalu nećemo gledati ‘srpski derbi’, jer da je Lajović danas pobedio u narednoj rundi bi se sastao sa Novakom Đokovićem, kojem je danas Endi Marej predao meč.


Hurkač je u današnji meč ušao kao izraziti favorit, ali to srpskog tenisera nije zanimalo već se u prvom setu potpuno hrabro suprostavio poljskom asu. Ishod meča bi možda bio drugačiji da je Dušan iskoristio dve brejk lopte u finišu prvog seta, i zbog toga ostaje velika šteta.

U drugom setu, Hurkač je igrao fenomenalno u ključnim trenucima. Vrlo brzo je došao do brejka, poveo sa 3:1, a onda sigurnim servisima do kraja zakazao duel sa Novakom Đokovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter