0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Novak Djokovic (SRB) v Andrey Rublev (RUS) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ŠOK U MADRIDU: Đoković bez borbe u četvrtfinalu mastersa!

Objavljeno: 05.05.22 u 11:24

Novak je bez minuta na terenu prošao do četvrtfinala.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je bez borbe stigao do naredne faze takmičenja u španskoj prestonici, pošto je britanski teniser Endi Marej odlučio da mu preda meč osmine finala zbog bolesti.

Informacija o tome je objavljena na zvaničnom Tviter profilu madridskog turnira.

Novak se tako direktno plasirao u četvrtfinale, gde čeka boljeg iz duela Dušan LajovićHubert Hurkač. Taj duel igra se u četvrtak od 13 časova i 30 minuta. Srpski teniser je u prošlom kolu savladao Gaela Monfisa sa 2:0, a ukoliko osvoji turnir u Madrid doći će do 38. masters titule u karijeri.

Marej i Đoković nisu igrali jedan protiv drugoga veoma dugo, čak pet godina. Poslednji put su bili na terenu 2017. godine u Dohi kada je srpski teniser slavio 2:1, a zatim su usledili veliki problemi za Škota koji je imao više operacija i veoma težak povratak na teren. Dosta je imao pehova i u poslednje vreme, ali je u Madridu dobio dva velika imena – Tima i Šapovalova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter